Etusivu | Kuvia | Palvelut | Hintalaput | Yhteystiedot

PALVELUT

Meillä voit vuokrata myyntipöydän, jossa on 4 hyllyä ja johon kuuluu vaaterekki. Voit myös vuokrata vitriinipaikan arvokkaille tuotteillesi.
Piikki- ja lenkkihälyttimet 20 senttiä/kpl
tarrahälyttimet 10 senttiä/kpl
Vitriinipaikan hinta riippuu tavaran koosta.

OHJEITA JA VINKKEJÄ

Varaa myyntipaikkasi. Pöytävuokra maksetaan etukäteen. Hinnoittele jokainen tuote erikseen: hintalappuun pöytänumero, hinta ja tuote. Esim. sähkölaitteissa maininta toimivuudesta ja vioista. Kiinnitä hintalaput niin, että ne pysyvät kiinni tuotteissa, ilman hintaa olevia tuotteita emme voi myydä.

Sijoita tavarasi myyntipöydällesi ja rekkiin. Käytäville eikä muille pöydille saa asettaa tavaroita. Tulot myydyistä tavaroistasi saat viikoittain sekä myyntiajan loputtua tyhjentäessäsi myyntipaikkasi. Keräämme hintalaput myydyistä tavaroistasi ja saat ne itsellesi tilityksen yhteydessä.

Siisti myyntipaikka on myyvämpi kuin sotkuinen, älä myöskään täytä paikkaasi liian täyteen. Voit tuoda lisää tavaraa myyntipaikallesi niin usein kuin haluat.

Kalliit ja arvokkaat tavarasi voit suojata hälyttimillä, joita voit vuokrata kassalta tai asettaa esille vitriiniin.

Myytäväksi kannattaa tuoda vain siistejä ja ehjiä tuotteita.

Aikuisviihteen, päihteiden ja vaarallisten laitteiden sekä esineiden myyminen on kielletty.

HUOM!
Jos myyntipaikka ei ole tyhjennetty vuokra-ajan päättymiseen mennessä, me tyhjennämme sen ja veloitamme tyhjentämisestä 10€. Lisäksi tavaroiden varastoinnista 10€/päivä. Tavarat varastoidaan enintään 7 päiväksi, minkä jälkeen tavarat laitetaan kierrätykseen ja lasku lähetetään paikan vuokranneelle. Muistathan tyhjentää myyntipaikkasi oikeaan aikaan!

Myymättä jääneet tavarasi voit halutessasi jättää meille.